De Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk  houdt een Indische middag op16 juni 2024 . Het wordt een gezellige middag met Indische muziek, dans, verhalen, gedichten en Indische hapjes. Het Westervoortse en het Liemerse publiek kan dan actief kennis maken met culturele aspecten van de Indische Liemerianen. 

PROGRAMMA:

Duo  Ds. Sing. Jazz  met Dani Torlentino en Andries Geldof. Zij brengen de middag alvast op sfeer met gevoelige swingende liedjes. De Band Joe Pasanea & Friends zorgt daarna voor uiterst dansbare nummers waarop men o.a. de poco poco kan meedoen. Amber Nefkens doet Indische liedjes en vertellingen. Humphrey Ottenhof draagt verhalen en gedichten voor. Leni Landeweer demonstreert diverse dansen en laat zien, hoe je met eenvoudige bamboe instrumenten prachtige muziek kunt maken (anklung).

Verder zijn er kraampjes met Indische hapjes (warm en koud), boeken en snuisterijen. De middag wordt gehouden in de Werenfriedkerk Dorpstraat 61 Westervoort van 13.00 – 17.00 u. Entree € 10,-

 

BESTEL HIER UW KAARTJES.

Bij reservering geldt de voorverkoopprijs (op dit moment) € 10,00. U rekent af bij ingang van de kerk. Bent u of wordt u Vriend dan rekent u de Vriendenprijs à € 7,50 af (voor u en één introducee). Zonder reservering is het deze keer voor iedereen € 10,00

 

 

 

 

De reeks concerten van de Vriendenstichting wordt dit jaar afgetrapt met het populaire popkoor “A Sign of Friendship” op zondagmiddag 17 maart 2024 in de Werenfriedkerk (het oude kerkje) te Westervoort.

Het grote en succesvolle Didamse popkoor, met meer dan 100 leden, staat onder leiding van de enthousiaste dirigent John Stinissen die met veel passie het koor dirigeert. Ook het publiek wordt hierdoor aangestoken en daardoor kan het altijd behoorlijk zingen en swingen in de kerk. Het is al de 3e keer dat dit koor optreedt in de Werenfriedkerk en trekt altijd heel veel mensen.

Het concert begint om 15.00 uur tot 17.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur!

De entree bedraagt via de site (vrienden-werenfriedkerk.nl) en in de voorverkoop bij Cigo € 10,=. Aan de deur: € 12,50,=. Voor vrienden en introducee € 7,50. Koffie en thee gratis op vertoon van uw kaartje. In de  pauze wordt er tegen betaling wijn en fris geschonken. 

Als u het concertjaar 2024 goed wil beginnen dan is dit concert een aanrader! Zet de datum vast in uw agenda en reserveer snel!

BESTEL HIER UW KAARTJES.

Bij reservering geldt de voorverkoopprijs (op dit moment) € 10,00. U rekent af bij ingang van de kerk. Bent u of wordt u Vriend dan rekent u de Vriendenprijs à € 7,50 af (voor u en één introducee). Zonder reservering of Vriend is de toegangsprijs € 12,50. .

 

Helaas kan om organisatorische redenen de geplande ''Indische middag'' geen doorgang vinden. We vinden dit heel jammer, maar een volgend jaar wellicht.

Zondag, 29 Oktober 2023 15:00 - 17:00

VPS KeK is Gerrit Hiddink, Martin Schoenmaker, Mark Vermeeren en Joep Hopstaken.
Samen proberen zij de vocale grenzen op te zoeken en liefst daar nog even overheen te gaan. VPS KeK staat voor Vocal Performance System Knapen en Knarren. Tegelijkertijd is KeK natuurlijk ook gewoon oud Hollands voor iets wat heel cool is ;) Kijk op hun website: https://www.vpskek.nl/

Graag verwelkomen we u op ons eerste concert van 2023 op zondagmiddag 26 maart 2023.


Er treedt op het Lingewaards Mannenkoor. https://lingewaards-mannenkoor.nl/

Bent u als Vriend of Sponsor bij ons geregistreerd, dan is de toegang € 7,50 voor u en een introducee. Voor andere bezoekers  in de voorverkoop € 10,00 en aan de deur € 12,50

Voor meer informatie en inschrijven komt binnenkort op Activiteiten een inschrijvingsfornulier beschikbaar.

https://www.vriendenwerenfriedkerk.nl/activiteiten