Beste lezer, we zijn blij dat we weer een concert kunnen organiseren. Dit wordt een fantastisch evemenent met het popkoor Repeat. Het koor waar we onze reeks in 2017 mee zijn begonnen. Dat wordt genieten.

Zie de berichten in de pers en reserveer uw plaats op onze website. https://www.vriendenwerenfriedkerk.nl/activiteiten

Als u vriend bent (of wordt tijdens het concert) dan krijgt u een korting van 40% op de normale toegangsprijs. De vriendenprijs voor u en één introducee is dan voor ieder € 7,50. Reservering op onze website of in de voorverkoop bij Cigo is dit € 10,00 en aan de deur € 12,50.

Met hartelijke groet,

De huidige ontwikkelingen stemmen niet positief. Het virus blijft te actief. Bovendien denken we dat na 3 december de belemmeringen niet zullen verminderen. Daarom is in overleg met het koor Sign of Friendship de uitvoering verschoven naar Kerst 2022.

Helaas moeten we melden dat het naar 2021 doorgeschoven Bevrijdingsconcert van 18 april, ook nu niet zal doorgaan. De geplande bevrijdingsactiviteiten in Westervoort gaan dit jaar en ook volgend jaar niet door. Het 80-jarig bevrijdingsfeest in 2025 is dan te dicht bij.

Voor de tweede helft van dit jaar houden we hoop. Tenminste een Kerstconcert te mogen organiseren, zou prachtig zijn. We houden u op de hoogte!  

Na 20 september zouden er weer meer evenementen georganiseerd kunnen worden!

Het geplande concert op 17 oktober met Rose île gaat door. https://rose-ile.webnode.nl/

Zie de berichten in de pers en reserveer uw plaats op onze website. https://www.vriendenwerenfriedkerk.nl/activiteiten

Het middagconcert wordt georganiseerd overeenkomstig de van toepassing zijnde coronaregels!
Aan de bezoekers zal bij de ingang van de kerk worden gevraagd een test- herstel of vaccinatiebewijs te tonen.
Dit kan digitaal met de CoronaCheck-app of via een door u uitgeprint vaccinatiebewijs.

 

Binnenkort komt de agenda 2021 beschikbaar. De bevrijdingsfestiviteiten 75-jaar bevrijding van 2020 zijn doorgeschoven naar 2021. Naar verwachting is ons eerste concert het Bevrijdingsconcert met de Nederlandse Andrew Sisters (Double2). Zet het alvast in uw agenda: 18 april 2021 (15-17 uur)