• Bevrijdingsconcert op zondag 19 april in de Werenfriedkerk
    Zondag, 19 April 2020 15:00 - 17:00

2001 db2 met tekstOp zondagmiddag 19 april 2020 organiseren de Vrienden van de Werenfriedkerk  een speciaal bevrijdingsconcert. Het thema is het feest van de bevrijding en de jaren ’40 – ’50. Het programma is geheel hierop afgestemd .

Speciaal voor deze middag zijn de “Double2Singers” uitgenodigd. Deze 4 dames zullen in de vertolking van de Andrew Sisters de liedjes van toen weer levend maken. Ook zal de muziek van Vera Lynn te horen zijn.

Double2 is een sprankelende 4-women-band bestaande uit Marian de Klein, Ingrid Even, Myrna Konings en Ingrid ten Hove.

Bestel hier uw kaartjes.