Kerstconcert Werenfriedkerk op 15 december 2019
Zondag, 15 December 2019, 15:00 - 17:00

Ons kerstevenement is dit jaar het Theaterconcert van Carla Herlfterkamp & Trio.

1906 Carla 210317 01 1 300x150

• Mijn levensverhaal is verpakt in ontroerende, confronterende en hilarische liedjes afgewisseld met kleine verhaaltjes. “Heel herkenbaar”, volgens de bezoekers. Zwaar? Nee, het is een cadeautje.
  • Het sluit heel goed aan bij de beleving van de doelgroep tussen 30 en 70 jaar, door de keuze van liedjes en de verschillende genres: pop, jazz, Nederlandse kleinkunst, die voorbij komen.
  • Het is zelfs ook voor de echt wat oudere bezoeker een passend programma omdat mijn Theaterconcert geheel in het Nederlands is. Zoals een bezoeker van 94 zelf aangaf:  ” wat fijn, ik kon dit keer echt alles verstaan”.
  • Het gehele concert is geheel in het Nederlands, met liedjes van o.a. Toon Hermans, Rita Reys, Robert Long, Maarten van Roozendaal, Harry Jekkers, Wardall Gray/ Cherry Wijdenbosch en enkele eigen nummers. Moderne maar ook wat ‘vervlogen’ nummers.  De (bijna) vergeten liedjes weer eens te horen is een feest.
  • Ik kom met professionele muzikanten die hun plek in de muziekwereld verdiend hebben:

Steven Hupkens: piano, docent conservatorium Amsterdam, Bart Lust trio.  Rico de Jeer: contrabas.

Theo Scholten: accordeon. Hij betovert met zijn muziek.  Lyrische, melodische en ritmische muzikant raakt mensen met zijn prachtige spel.  Heeft gespeeld o.a. Andre van Duin, Imca Marine e.v.a.

Arrangementen: Bouwe Bruins. Muzikale leiding: Bouwe Bruins & Carla Herlfterkamp. Samenstelling programma: Jet Pit & Carla Herlfterkamp.        Redigeren teksten en regie: Jet Pit

BESTEL HIER UW KAARTJES.